Få endnu mere succes med messen på ny online læringsplatform
Powered by Faust Dyrbye

Vi har hos Faust Dyrbye siden 2009 bl.a afholdt seminaret ”Sådan opnår du succes med messen”, messe kick-off, workshops, personaletræning før messen og meget mere for mere end 7.000 glade marketingeksperter. Jakob Dyrbye har delt ud af sin enorme viden og erfaring om alt fra træning af standpersonale, kunderejse, design af standen til adfærd på messen.

Med stor efterspørgsel fra kunder både i Danmark og udlandet og en drøm om at inspirere endnu flere event og messe-entusiaster uanset tid og sted, så blomstrede ideen om at skabe et online læringsakademi. Drømmen er blevet til virkelighed, og vi kan med stolthed præsentere – The Trade Show Academy. 

Hvad er
The Trade Show Academy?

På The Trade Show Academy har vi samlet al vores viden om messer og events ét sted og omdannet det til online kurser, du kan tage, når og hvor det passer dig. Her kan du styrke dine kompetencer, din virksomheds performance og opnå endnu mere succes med det personlige møde.

Kurserne imødekommer nogle af de største pains vores kunder har, herunder: “Hvad får vi egentligt ud af vores messedeltagelse?”, “Hvordan fylder vi vores messestand med de rigtige gæster?”, “Hvordan træner jeg mit standpersonale?” og meget mere! 

I kurserne har vi lagt meget vægt på hvordan, du løser dine pains, så du efter kurset ved præcis, hvad du skal gøre for at komme i mål med din næste messe eller udstilling. 

Alt indholdet er på engelsk, så du kan dele med kollegaer på tværs af landegrænser.

Finpuds dine kompetencer eller træn dit team inden for →
Værdiskabelse
Har du styr på dit WHY? Lær om, hvordan du skaber gode, klare målsætninger og kommer hjem med mere værdi i bagagen.
Personaletræning
Standpersonalet er de vigtigste ambassadører for dit brand, og de er helt essentielle for din succes med messer og events. Træn dit team til at blive verdensmestre på standen.
Leadgenerering
All you need is leads. Få konkrete værktøjer til, hvordan du kommer hjem med flere leads, og hvordan du følger op på dem.
Zone Tankegang
Det her kursus handler om indretningen af din stand, og hvilken betydning indretningen har for kommunikation, roller og adfærd som du kan bruge til at designe den perfekte kunderejse.
... Og meget, meget mere!
Ja tak – det vil jeg gerne lære om!
Tidligere
Næste

Hvorfor vælge the trade show academy?


Du kender dine udfordringer. Vi ved, hvordan vi løser dem. 


Bag The Trade Show Academy sidder en flok ambitiøse ildsjæle, der tilsammen har 28+ års erfaring i branchen og som er passionerede for din succes før, under og efter din event eller messe.


Du får adgang til mini-kurser, interaktive værktøjer, live sessions, indsigter og løsninger på real-life messe- og eventudfordringer og problematikker. Lær, når det passer dig. Hvor det passer dig. På alle enheder.

Hvem er Jakob Dyrbye?

Jakob Dyrbye er hjernen og drivkraften bag The Trade Show Academy. Han har siden 1995 arbejdet i messe- og eventbranchen og har i Faust Dyrbye-regi afholdt utallige seminarer, workshops og netværksmøder for virksomheder, som ønsker at få mere ud af deres messeaktiviteter.

På The Trade Show Academy-platformen kan du glædes over en empatisk, udfordrende og anerkendende underviser, der kender til alle dine og din virksomheds udfordringer og problematikker.

Jakob deler glædeligt ud af sin viden, tips og tricks, og små og store guldkorn – så du kan opnå endnu mere succes med messen.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Kurserne finder du når du klikker på linket herunder.

Men du kan også booke Jakob til 1:1 online-træning, træning af dit standpersonale
og skræddersyet forløb til dig og dine kolleger. Du kan booke ham her …

få mere værdi med hjem

med the trade show academy

Lad os designe din næste messestand sammen

Vores erfarne designere og projektledere hjælpe dig med ALT til messen
- både før, under og efter.

Vi tager os af alle de praktiske detaljer for dig: Alt fra booking af strøm og WiFi, og alt du ellers skal bruge i messehallen, design og produktion af din stand, til opsætning og nedtagning og fragt retur på lager.

Jeg vil gerne kontaktes om min næste messestand

Kontakt os om din næste messestand, så gennemgår vi alle jeres ønsker og behov og finder netop den løsning til jer, som gør, at I når jeres mål for messen.