Med udangspunkt
i dine pains

Vi har hos Faust Dyrbye siden 2009 bl.a afholdt seminaret ”Sådan opnår du succes med messen”, messe kick-off, workshops, personaletræning før messen og meget mere for mere end 7.000 glade marketingeksperter.

Jakob Dyrbye har delt ud af sin enorme viden og erfaring om alt fra træning af standpersonale, kunderejse, design af standen til adfærd på messen.

Med stor efterspørgsel på Jakobs viden fra kunder både i Danmark og udlandet og en drøm om at inspirere endnu flere event og messe-entusiaster, blomstrede ideen om at skabe “et sted” hvor du kan tilgå Jakobs enorme viden, dag og nat.

Drømmen er blevet til virkelighed, og vi kan med stolthed præsentere The Trade Show Academy.

Hvad er
The Trade Show Academy?

På The Trade Show Academy kan du styrke dine kompetencer, din virksomheds performance og opnå endnu mere succes med det personlige møde.

Kurserne imødekommer nogle af de største pains vores kunder har, herunder: “Hvad får vi egentligt ud af vores messedeltagelse?”, “Hvordan fylder vi vores messestand med de rigtige gæster?”, “Hvordan træner jeg mit standpersonale?” og meget mere! 

I kurserne har vi lagt meget vægt på HVORDAN, du løser dine pains, så du efter kurset ved præcis, hvad du skal gøre for at komme i mål med din næste messe.

Alt indholdet er på engelsk, så du kan dele med kollegaer på tværs af landegrænser.

Hvordan kommer jeg i gang?

Alt indholdet er på engelsk, så du kan dele med kollegaer på tværs af landegrænser.

Hvem er Jakob Dyrbye?

Jakob Dyrbye er hjernen og drivkraften bag The Trade Show Academy. Han har siden 1995 arbejdet i messe- og eventbranchen og har i Faust Dyrbye-regi afholdt utallige seminarer, workshops og netværksmøder for virksomheder, som ønsker at få mere ud af deres messeaktiviteter.

På The Trade Show Academy-platformen kan du glædes over en empatisk, udfordrende og anerkendende underviser, der kender til alle dine og din virksomheds udfordringer og problematikker.

Jakob deler glædeligt ud af sin viden, tips og tricks, og små og store guldkorn – så du kan opnå endnu mere succes med messen.

 

Buzz up magazines artikel om
Jakob Dyrbye og The Trade Show Academy

få mere værdi med hjem

med the trade show academy

Lad os designe din næste messestand sammen

Vores erfarne designere og projektledere hjælpe dig med ALT til messen
- både før, under og efter.

Vi tager os af alle de praktiske detaljer for dig: Alt fra booking af strøm og WiFi, og alt du ellers skal bruge i messehallen, design og produktion af din stand, til opsætning og nedtagning og fragt retur på lager.

Jeg vil gerne kontaktes om min næste messestand

Kontakt os om din næste messestand, så gennemgår vi alle jeres ønsker og behov og finder netop den løsning til jer, som gør, at I når jeres mål for messen.