Jakob Dyrbye – Messespecialist – fortæller

Sådan får du succes med dine messer
og events

Kom til formiddagsseminar om brugen af messer, events og det personlige møde som effektive og succesfulde instrumenter til relationer og salg.

Hvorfor tager vi afsted, og hvad får vi ud af det?

VI tror på, at det personlige møde bliver vigtigere og vigtigere! Fordi TID til hinanden bliver den ypperste luksus i fremtiden. Det kræver en målrettet indsats både før, under og efter – det gennemgår vi i 5 kapitler.

Du får en masse håndgribelig viden og konkrete værktøjer, som du fluks kan omsætte og bruge ved dine egne messer, events og alle andre steder, hvor du arbejder med iscenesættelsen af det personlige møde.

Seminaret henvender sig primært til salgs- og marketingledelsen/ medarbejdere samt HR-chefer og andre, der arbejder med det personlige møde på messer, til events og i showrooms samt alle andre steder, hvor du mødes med dine kunder. Seminaret afholdes af Jakob Dyrbye, ejer af Faust Dyrbye, som har 28+ års erfaring med og er specialist i at skabe værdi gennem det personlige møde i forbindelse med messer, events og showrooms.

Alt, du skal vide

Dato

Afventer

Tid

8:45 - 11:45

Hvor

Baltorpbakken 5-7
2750 Ballerup

Antal

12

Vi kommer bl.a. omkring

Program

08:45 Ankomst, friskbrygget kaffe & nybagte boller
09.00 Velkomst og introduktion
Kapitel 1: Lær Værditandhjulet at kende

Mange designer og bygger flotte messestande og showrooms, men skaber de faktisk værdi? Og hvad er det for en værdi, du ønsker at skabe? Jakob fortæller her om, hvordan logistikken og dine produkter sammen med det værdiskabende mindset kan skabe mere succes.

Kapitel 2: Målsætninger vs. Formål

Målsætninger er vejen til succes og skal kunne eksekveres både før, under og efter. Hør mere om vigtigheden af at skabe målbare og realistiske målsætninger og om hvordan du følger op på dem.

Kapitel 3: Zoner, Kommunikation & de 3 tests

Hvordan skaber du en succesfuld kunderejse på din messestand eller i dit showroom baseret på vores zone tankegang. Hør også om baggrunden for vores mantra; ”kælderen forbudt” og hvordan en messestands budskaber kan bestå 3-sekunders-, mormor- og spejlingstesten.

PAUSE
Kapitel 4: Personaletræning, Roller & Ansvar

En briefing er én ting, men målrettet træning af dit personale til bl.a. messer kan være forskellen på succes eller fiasko. Hør om, hvorfor træning er så vigtig, og hvad man aktivt kan gøre for, at personalet er tunet og klar.

Kapitel 5: Trends og Tendenser

Fuldt fokus på alt det sidste nye, herunder innoverende teknologier, såsom integration af kæmpe LED-skærme [uden at blive ruineret] og softwaresystemer, der på ét sekund tilpasser budskaberne på din stand til den enkelte gæst.

11:35 – 11:45 Afrunding

Vi runder formiddagen af med evt. spørgsmål.

Har du spørgsmål?

Heidi Lauritsen - Seminaransvarlig

Du er velkommen til at ringe til mig på 31 68 24 45 eller sende en mail på hla@faustdyrbye.dk, hvis du har spørgsmål.

Tilmeld dig allerede i dag

– det er gratis at deltage