Succes er lige til… alt, du behøver at gøre, er…

Tænk på messen som et teaterstykke!

Du har skabt en smuk scenografi. Du har markedsført stykket og inviteret prominente gæster. Du har timet og tilrettelagt alt – fra plads til overtøj i garderoben til lækre petit fours i pauserne. Alt sidder lige i skabet.

NU… går stykket i gang, og skuespillerne går på scenen! Men, I har ikke øvet jer… Dine folk har ikke engang modtaget manus. De kender ikke rollerne, de kender ikke replikkerne, og de ved ikke, hvor rekvisitterne står. Kan man forvente andet end, at publikum går skuffet derfra…

Så lad det være sagt med tykke streger under: Nøglen til succes på messen er træning, træning, træning – træning af dit standpersonale før messen går igang! Det er ikke nok med en standard briefing, 30 minutter før messen starter.

Vi har været involveret i et stort antal projekter med fokus på performance blandt standpersonalet under messen, og det er indlysende, at der er behov for meget mere træning.

Sådan træner du dit standpersonale

Du skal blandt andet sørge for, at alle:

  • Er alignet, når det kommer til formålet med at deltage på messen
  • Kender deres personlige [salgs]mål
  • Ved, hvad der kvalificerer jeres leads
  • Er helt hjemmevant på standen
  • Kender de planlagte aktiviteter til punkt og prikke
  • I overført betydning – kender både scenen, skuespillet, egne og andres roller og replikker

Kombiner det med din evne til at måle og rapportere den værdi, du OG dit standpersonale skaber for virksomheden, ja, så jeg vil påstå, at du kan tage dine messer til et helt nyt niveau.

Vi hjælper gerne med at træne dit standpersonale.

Kærlig hilsen

Jakob

Kan du se fordelen ved at få øvet, så kontakt Jakob Dyrbye på jd@faustdyrbye.dk eller +45 31 68 24 24.